شما اینجا هستید   |

    : درباره بنیاد دکتر سبحانی نیا

درباره بنیاد دکتر سبحانی نیا


بنیاد عام المنفعه و مردم نهاد “دکتر حسین سبحانی نیا” بنیادی است برای ترویج حقوق مردم و توسعه زیر ساخت های زیست مناسب برای همه آحاد مردم کشور و همچنین حمایت از جوانان نخبه و مستعد کشور . این بنیاد در اسفند ماه سال هزار و سیصد و نود و هفت به تصویب هیات نظارت بر سازمانهای مردم نهاد وزارت کشور رسیده است .

بیشتر بدانیم

تعریف سازمان مردم نهاد :

سازمانهای مردم نهاد (سازمانهای غیردولتی (NGOs ) ، طیف وسیعی از موسسات ، تشکل ها ، انجمن ها و بطور کلی بخشی از نهادهای مدنی غیردولتی را در بر می گیرد که توسط مردم شکل گرفته و با مشارکت و همکاری مردم فعالیت می کنند . امروزه انواع مختلفی از NGO یا سازمان غیردولتی ، در موضوعات متنوع از سطح محلی گرفته تا سطح ملی و بین المللی در اقصی نقاط دنیا فعالیت می نمایند و تعاریف متعددی برای آن ارائه شده است .

با توجه به تنوع تعاریف ، اگر خواسته باشیم سازمانهای مردم نهاد را تعریف کنیم می توانیم آنها را سازمانهایی با ویژگیهای زیر بدانیم:

عضویت در آنها داوطلبانه و اختیاری است.

تعیین اهداف در آنها بر اساس مشورت و همفکری میان اعضا صورت می گیرد.

اعضای آنها روابطی افقی و مبتنی بر برابری حقوق با یکدیگر دارند.

آنها کمترین وابستگی را به نهادهای صاحب و اعمال کننده قدرت سیاسی در جامعه یعنی دولت دارند.

آنها برای کسب سود و منفعت فعالیت نمی کنند، بلکه اهدافی غیر انتفاعی مانند کمک به فقرا، آموزش، توجه به محیط زیست و بهداشت و ایجاد ائتلاف میان گروههای کوچک مردم دارند.

آنها میان دولت و مردم در شکل توسعه ای یا میان حامیان و گروههای هدف در شکل سنتی به عنوان یک میانجی یا واسطه عمل می کنند.

تنوع فعالیتهای سازمانهای غیر دولتی بسیار زیاد است. آنها در اموری مانند فعالیتهای امدادی، رفاهی، مذهبی و خیریه ای ، خدماتی، مبارزه با خشونت، دفاع از حقوق بشر، توسعه، علم و تکنولوژی، هنر و حرفه ها، مطبوعات، زنان، جوانان، پناهندگان و مهاجران، سالخوردگان و محرومین در جنبش و تلاش هستند. اشکال سازمانی آنها نیز متنوع است. اشکالی چون کارگزاریهای امدادی و رفاهی، سازمانهای نوآور فنی، کارگزاری توسعه مردمی، سازمانهای خودجوش توسعه، گروهها و شبکه های مدافع و پیمانکاران خدمات عمومی.

حوزه وسیع فعالیت سازمانهای غیر دولتی موجب می شود تا این سازمانها اهداف زیادی را دنبال کنند. اهداف آنها را می توان بطور خلاصه به شرح زیر دانست:

توانمند ساختن شهروندان برای رفع مشکلات خویش بویژه گروههای محروم.

سازماندهی و نهادینه کردن مشارکتهای شهروندان.

ارائه مشاوره به نهادهای دولتی.

توجه به محیط زیست، کاستن آلودگیهای زیست محیطی و کنترل منابع.

ایجاد ائتلاف بین گروههای کوچک مردم در زمینه های بهداشتی، محیط زیست و مانند آنها.

کاربرد روشهای موثر و کارآمد در انجام امور.

اشتغال زایی برای فقیران.

افزایش آگاهی در میان شهروندان از طریق برنامه هایی مانند برنامه ریزی خانواده.

کاهش هزینه های انجام امور.

تشویق ثروتمندان در کمک به فقرا.

کاهش آلام فقرا، انجام خدمات رفاهی و خیریه ای برای محرومین و معلولین مانند توزیع خوراک.

مروری بر این اهداف نشان می دهد که می توان بین دو دسته از اهداف تمایز قائل شد :

دسته نخست اهدافی که نگاه توسعه ای به مساله محرومیت و فقر دارند و توانمندسازی را به جای دادن کمکهای خیریه معمولی دنبال می کنند. آنها معطوف به موضوعات و مسائل جدید مانند محیط زیست و بهره وری هستند. هدف های یک تا ۹ را می توان در این دسته گنجاند .

دسته دوم اهدافی هستند که نگرش سنتی به مساله محرومیت یعنی انجام امور خیریه ای و حمایتی را باز می تابانند، یعنی رابطه ای یک طرفه میان کمک دهنده و کمک گیرنده. در این رابطه بر خلاف نگاه دسته اول کمک گیرنده تقریباً منفعل است و توجه چندانی به توانمندسازی او نمی شود. .

” منبع مجموعه آموزشی شوراهای اسلامی شهر و روستا -آشنایی با سازمانهای غیردولتی و چگونگی مشارکت آنان در مدیریت محلی . دفتر برنامه ریزی و آموزش شوراها وزارت کشور”

جایگاه تشکلهای مردم نهاد در جامعه :

اگر تقسیم بندی زیر را در خصوص جامعه در نظر بگیریم ، تشکلهای مردم نهاد در زیرمجموعه جامعه مدنی قرار می گیرند :

“در هر جامعه ای در کنار دولت اعم از ملی و محلی، دو نظام دیگر به نامهای”جامعه مدنی” و “بخش خصوصی” وجود دارند. این سه نظام باید با شراکت و همکاری با یکدیگر به حل مشکلات پیچیده جامعه بپردازند. در این رابطه شراکتی بخش خصوصی شامل شرکتهای کوچک، متوسط و بزرگ، اتحادیه ها و انجمن های تجاری و سرمایه گذاری است. جامعه مدنی نیز در بر دارنده نهادهایی چون سازمانهای غیردولتی، گروهها و اجتماعات محلی، سازمانهای داوطلبانه مردمی، نهادهای دانشگاهی و تحقیقاتی، رسانه های جمعی، گروههای مذهبی و سازمانهای مدنی است. این همکاری و مشارکت را حکمروائی می نامند که با مفهوم حکومت تفاوت دارد. دلیل این تفاوت در نحوه تعامل دولتها با جامعه مدنی و بخش خصوصی است. در حکومت، دولت مسئولیت همه امور را به تنهایی بر عهده دارد و جامعه مدنی و بخش خصوصی حضور موثری در عرصه اداره امور ندارند. اما در حکمروائی این سه نهاد با شراکت و با کمک با یکدیگر به اداره امور عمومی می پردازند. البته باید خاطر نشان کرد که در حکمروائی با وجود آنکه مسئولیت اجرایی دولت نسبت به گذشته کمتر می شود اما وظیفه اصلی آن که سیاستگذاریهای کلان جامعه و انجام وظایفی مانند سرمایه گذاریهای در پروژه های کلان بر سر جای خود باقی است. به عبارت دیگر دولت خدمات تبدیل به دولت سیاستگزاری می شود.

چگونه و از چه راه هایی به خیریه ها کمک کنیم؟

  • کمک به موسسات و سازمان های خیریه می تواند به صورت نقدی و غیر نقدی و کمک های غیرمالی به صورت داوطلبانه از قبیل آموزش مهارتی که دارید و ایجاد کار آفرینی برای افراد تحت حمایت خیریه صورت گیرد. حتی میتوانید به عنوان مددکار، طراح و گرافیست، روانشناس و … با توجه به مهارتی که دارید داوطلبانه با خیریه ها همکاری کنید.

اکثر افراد تصور می کنند بخشندگی و کمک به موسسه خیریه باید به مقدار زیاد باشد تا موثر واقع شود. اگر چه موسسات و انجمن های خیریه به افراد بخشنده بزرگ هم نیاز دارند، ولی هر کسی می‌تواند بنا بر اقتضای مالی خود، دین خود را به جامعه ادا کند.

کافی است به کارهای کوچکی فکر کنید که می‌توانید انجام دهید؛ مواردی که شاید به چشم شما مهم و تاثیرگذار نباشد ولی می تواند اثر بزرگی بر زندگی دیگران داشته باشد.

بی شک بخشندگی و سخاوت با کمک به موسسات خیریه برای هر دو طرف نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت. شما با کمک به سازمان های خیریه، احساس آرامش و شادی را به خود هدیه می دهید و با روحیه و قدرت بیشتری در جهت توسعه و بهره وری بیشتر کسب و کار خود تلاش می کنید.

کمک به موسسات و سازمان های خیریه به صورت نقدی، غیر نقدی و کمک های داوطلبانه انجام می شود.

کمک به خیریه با کمک نقدی
کمک به موسسات خیریه از طریق هدایای نقدی و غیرنقدی

کمک های نقدی و غیرنقدی یکی از انواع کمک های رایج به موسسات و انجمن های خیریه می باشد. سازمان ها و موسسات خیریه کمک های نقدی و غیرنقدی جمع آوری شده را صرف نیازهای اساسی زندگی، معیشتی، تحصیلی، سرپناه، غذا، وسایل و سایر هزینه های زندگی روزمره خانواده های بی بضاعت و کودکان بی سرپرست می کنند.

موسسات خیریه به افراد واجد شرایط و بی بضاعت براساس اندازه خانوار، درآمد و فاکتور های دیگر کمک نقدی می کنند.

فراموش نکنید شما با کمک به موسسه خیریه، علاوه بر آنکه به آن‌ها در رسیدن به اهدافشان کمک می کنید ، می توانید مسئولیت اجتماعی خود را نیز انجام دهید و از تاثیرات مثبت آن بهره مند شوید.

کمک به خیریه

برخی از موسسات خیریه‌ دستِ شما را باز می‌گذارند و شما می توانید کمک های نقدی خود را در سطوح مختلف پرداخت کنید ولی در برخی از موسسات دیگر فرمی از مقادیر سفارشی را در اختیار شما قرار می دهند.

پس بهتر است قبل از انجام هر کمکی، تحقیق کنید و خیریه مورد نظر خود را پیدا کنید.

چگونه می توانیم به موسسات خیریه اعتماد کنیم؟

سازمان‌های مردمی، موسسات و انجمن های خیریه‌ برای فعالیت و جذب کمک ‌های مردمی، ملزم به اخذ مجوز از نهاد‌هایی مثل وزارت کشور و یا نیروی انتظامی هستند واین نهادها بر فعالیت آنها نظارت می کنند.

انجمن و موسسات خیریه‌های رسمی، شماره‌ی ثبت معتبر دارند و تمرکز آنها بر روی یک یا چند موضوع خاص اجتماعی می اشد، کمک‌های شما به جز در موارد استثنائی در سر فصل‌های موضوعی خیریه هزینه می‌شود.

ابتدا بهتر است که فعالیت های پیشین موسسه خیریه مورد نظر را از طریق وب سایت و شبکه های اجتماعی رصد کنید. سپس منشا درخواست کمک را بررسی کنید.

به طور معمول، خیریه‌های رسمی حساب ویژه با نام خیریه دارند وکمک‌های نقدی خود را از طریق حساب موسسه دریافت می‌کنند.

در غیر اینصورت چنانچه صاحب حساب دریافت کننده ‌کمک را می‌شناسید میتوانید در مورد موضوع کمک و میزان اعتبار آن پرس‌ و جو کنید. و در آخر به محل انتشار پیام دقت کنید.

وقتی پیام درخواست از کانال شبکه اجتماعی موسسه خیریه و یا کانال‌های معتبر به اشتراک گذاشته می‌شود، می‌توانید به این پیام درخواست اعتماد کنید.

در این میان موسسات و انجمن های خیریه همواره در تلاش هستند تا با شفاف سازی هر چه بیشتر فعالیت های خود، اعتماد به این که کمک به خیریه تا چه اندازه تاثیر گذار است را افزایش دهند.


کمک های غیرمالی و داوطلبانه به سازمان های خیریه

افراد سخاوتمند زیادی در جامعه هستند که بنا بر حس نوعدوستی خود علاقه مند هستند تا به موسسات خیریه و انجمن های خیریه کمک کنند و با کمک به موسسه خیریه دین خود را ادا کنند. ولی از لحاظ مالی توانایی پرداخت کمک نقدی به موسسات خیریه را ندارند.

این افراد می توانند حتی اگر شغل و درآمد ثابتی ندارند هم یکی از اهداکنندگان سخاوتمند به انجمن های خیریه باشند. آنها می توانند کمک به موسسه خیریه و انجمن ها را به صورت غیر مالی انجام دهند.

کمک های غیرمالی و داوطلبانه شامل گزینه های مختلفی از جمله اهدا خون، آموزش مهارت های زندگی، مهارت های تحصیلی و کارآفرینی و کمک های داوطلبانه می باشد.

در ادامه مطلب با ما همراه شوید تا بیشتر با کمک های غیر مالی و داوطلبانه به موسسات و انجمن های خیریه آشنا شوید.


کمک به خیریه ها با اهدا خون

اهدا خون یکی دیگر از گزینه های مهم کمک به موسسات خیریه و به خصوص سازمان های خیریه حامیان کودکان سرطانی می باشد.

اهدای خون اهدای زندگی است و مهم ترین هدیه ای است که ما می توانیم به همنوعان زنده خود اهدا کنیم. زیرا برای افراد زنده، هیچ هدیه ای از اهدای خون با ارزش تر نیست.

از نظر علمی در طول یک سال مردها بیش از چهار بار و خانم ها بیش از سه بار می توانند خون بدهند.

اگر تمایل داشته باشید که وقت بیشتری را برای انجام این کار بگذارید و رگ‌های خوبی هم داشته باشید، می‌توانید پلاکت‌های خود را که مورد نیاز بیماران درگیر با شیمی ‌درمانی و یا پیوند عضو هستند و کسانی که از خونریزی‌ های داخلی یا خونریزی‌ های حیاتی در طول عمل جراحی رنج می‌برند، اهدا کنید.

کمک به خیریه از طریق اهدا خون

بسیاری از پژوهش‌ها، مطالعات، و مشاهدات علمی نشان می دهد که اهدای خون برای سلامتی افراد فواید زیادی دارد.

نجات جان و زندگی دیگران، سوزاندن کالری، بهبود سلامت دستگاه قلبی و عروقی، پیشگیری از سرطان، و … از جمله فواید اهدا خون به شمار می رود.

شما نیز می توانید به موسسه خیریه نزدیک محله ی خود بروید و یا اینکه از طریق اینترنت برای اهدا خون ثبت نام کنید. به این ترتیب می توانید بدون هیچ هزینه ای به موسسات خیریه بخصوص موسسات خیریه حامی کودکان سرطانی کمک بزرگی کنید.

پس با کمک به موسسات خیریه آرامش و احساس خوشبختی را برای خود به ارمغان آورید.
کمک به سازمان های خیریه با آموزش مهارت و کارآفرینی

تا زمانیکه افراد خیر و نیکوکار به صورت نقدی به موسسات خیریه و سازمان های خیریه کمک کنند و این کمک ها به واسطه این موسسات خیریه به دست اقشار محروم جامعه برسد، نیاز به کمک‌های نقدی از بین نمی‌رود. این چرخه محرومیت مدام تکرار می‌شود و نیازمند همیشه در همان وضعیت سخت باقی می‌ماند.

اما اگر این موسسات خیریه ضمن کمک گرفتن از افراد نیکوکار توانمند و صرف بخشی از کمک های نقدی افراد خیر در جهت توانمندسازی محرومین و آموزش مهارت‌های کارآفرینی فعال باشند، به تدریج نیازمندان و اقشار محروم جامعه نیز می‌توانند با تکیه بر سرمایه‌های وجودی و مهارت های خودشان بر روی پای خود بایستند.

بنابراین می توان گفت تنها راه محرومیت زدایی استفاده از ظرفیتِ مهربانیِ مردم در مسیر آموزش و توسعه مهارت‌های کارآفرینی می باشد.

کمک به خیریه ها از طریق کارآفرینی

در تمام دنیا افراد نیازمند و بی بضاعت وجود دارند. اما در بیشترکشورها به جای طرد نیازمندان، افراد جامعه به کمک انجمن ها و موسسات خیریه تلاش می کنند تا آنها را در مسیر توانمند سازی کمک کنند.

معمولا سازمان‌های خیریه، با تکیه بر کمک‌های مالی خیرین‌ به حیات خود ادامه می‌دهند، کمک‌هایی که به سادگی می‌تواند بر اثر تغییر جو اقتصادی یا تغییر تصمیمات خیرین، با نوسانات شدید مواجه شود.

بنابراین آموزش و کارآفرینی به یکی از گزینه های کاربردی و مهم در جهت کمک به موسسات خیریه تبدیل شده است.

امروزه در کشور ما نیز مانند بیشترکشورها، سازمان های خیریه با حمایت خیرین و با هدف کمک به نیازمندان و افراد بی بضاعت در مسیر توانمندسازی تلاش می کنند تا این قشر ضعیف جامعه را به زندگی عادی برگردانند.

به یاد داشته باشید که کار آفرینی نیروی محرکه اقتصاد محسوب می شود و به همین دلیل گسترش دانش مربوط به کسب و کار نیز بسیار مهم می باشد.

یکی از راه های توسعه کارآفرینی و افزایش تعداد کارآفرینان، طراحی و برگزاری دوره های رسمی و غیررسمی آموزش کارآفرینی در سازمان ها و موسسات خیریه در جهت کمک به انجمن های خیریه به شمار می رود.

بسیاری از موسسات خیریه‌ داوطلبان خود را آموزش می‌دهند و با افراد علاقه مند به منظور کمک به خیریه به گرمی استقبال می کنند. اغلب موسسات خیریه لیستی از فعالیت های تعریف شده در اختیار داوطلبان کارآفرین قرار می دهند ولی اگر شما احیانا استعداد یا مهارت خاصی دارید که جزو فعالیت‌های تعریف شده در خیریه نیست، می‌توانید خودتان آن را پیشنهاد دهید.

آموزش مهارت های کارآفرینی، دلسوزی و شفقت خیر برای نوع بشر را تداعی می‌کند و با عباراتی مانند بخشش کمک‌های بلاعوض به نیازمندان مشخص می‌شود.

موسسات خیریه زیادی وجود دارند که با هدف از بین بردن فقر ایجاد شده اند که افراد مشتاق برای کمک به خیریه می توانند با تحقیق و شناخت حیطه فعالیت موسسه برای کمک به خیریه ها و یاری رساندن به نیازمندان به آن ها مراجعه نمایند.

شما نیز می توانید با کمک به موسسات و سازمان های خیریه قابل اعتماد، به نیازمندان و افراد بی بضاعت واقعی منفعت برسانید.
فقر مشکلی است که راه حل های اثبات شده ای دارد و کمک به خیریه نقش مهمی در مبارزه با فقر دارد.


کمک به انجمن های خیریه از طریق کمک های داوطلبانه

کمک های داوطلبانه از گزینه های رایج کمک به موسسات خیریه محسوب می شود. کمک های داوطلبانه شامل مددکاری، ارتباط با کودک، طراحی و گرافیک، امور اداری، نقلیه، کمک به برگزاری بازارچه های خیریه و … می باشد.
با ما همراه شوید تا بیشتر با این کمک ها آشنا شوید :

  • به عنوان مددکار به خیریه ها کمک کنیم

کمک به سازمان خیریه به عنوان داوطلب

اگر شما تحصیلات مددکاری دارید و یا علاقه مند به ارائه ی خدمات به خانواده‌های بیماران هستید، مددکاری موسسات خیریه مکان مناسبی برای فعالیت شما محسوب می شود. هنگامی که شما علاقه‌مندی خود به فعالیت در این بخش را به موسسات خیریه اعلام کنید، برای شما قرار ملاقاتی با مسئول بخش مددکاری موسسه خیریه گذاشته می‌شود. بعد از اینکه صلاحیت شما توسط موسسه خیریه تایید شد، شما می توانید به عضویت داوطلبانه مددکاری موسسه درآیید.

واحد مددکاری در واقع پل ارتباطی کاربران و بیماران مانند بیماران سرطانی با موسسه است و وظیفه تشخیص میزان و چگونگی خدمات حمایتی (کمک های نقدی و غیر نقدی) به بیماران مبتلا به سرطان را براساس معیارهای کارشناسی و بررسی وضعیت درمانی، معیشتی و سطح خانوادگی آنها و با حفظ شأن و کرامت انسانی در طی دوره درمان بیمار بر عهده دارد.

  • روانشناس یک موسسه خیریه شویم

برای فعالیت در موسسات خیریه و انجمن های مردمی تحصیلات آکادمیک روانشناسی بسیار موثر است.

موسسات خیریه و انجمن های حوزه سلامت نقش مهمی در ارتقای سلامت روان جامعه ایفا می کنند. متخصصان روانشناس داوطلب موسسات خیریه می توانند با مشاوره افراد تحت پوشش خیریه به آنها در حل و برطرف کردن مشکلات اجتماعی و اقتصادی کمک کنند.

همچنین سازمان های خیریه‌ حوزه سلامت می‌توانند به پیشگیری، غربال‌گری و درمان بیماری‌ها و رفع عوامل منفی موثر بر سلامت روان کمک های موثر و شایانی انجام دهند.

مشاوره یکی از بازوهای کمک درمانی تاثیرگذار موسسات خیریه محسوب می شود و به همین دلیل انجمن و موسسات خیریه با ارسال گروهی متخصص از مشاوران و روانشناسان به بیمارستان های تحت پوشش، امکان مشاوره و روانشناسی رایگان را برای بیماران و خانواده ی آنها فراهم می کند.

  • به عنوان پرستار به سازمان های خیریه مرتبط کمک کنیم

برای فعالیت در موسسات خیریه به عنوان پرستار کودک باید تجربه ی پرستاری از کودکان را داشته باشید و بتوانید به خوبی با آنها ارتباط برقرار کنید.

تمام داوطلبان برای شغل پرستار کودک باید از سلامت کامل جسمی و روحی برخوردار باشند و برای انجام مسئولیت¬های این شغل آمادگی لازم را داشته باشند.

همچنین پرستار کودک باید روحیه کار گروهی بسیار خوبی داشته باشد و از مهارت های بالایی در زمینه روانشناسی کودک، روابط اجتماعی و برقراری ارتباط به صورت لفظی و فن نوشتار مناسب برخوردار باشد تا بتواند به خوبی از پس وظایف محول شده به خود برآید.

داشتن انعطاف پذیری و طاقت و صبر زیاد از ویژگی های ضروری پرستار کودک محسوب می شود تا جاییکه بدون این ویژگی ها، فرد داوطلب نمی تواند مسئولیت خود را به خوبی به انجام برساند.

شما می توانید در اتاق‌های بازی، لحظات شاد و خوشی برای کودکان در موسسات خیریه به وجود آورید.

برای عضویت در گروه ارتباط با کودک شما باید ابتدا در دوره‌ی آموزشی ارتباط با کودک که توسط موسسه برگزار می‌شود شرکت نمایید و پس از قبولی در آزمون کتبی این دوره و مصاحبه با مسئول گروه، به عضویت این گروه درآیید.

  • با داشتن دانش طراحی و گرافیک داوطلبانه با موسسات خیریه همکاری کنیم

اگر توانایی پرداخت کمک نقدی به موسسات خیریه را ندارید ولی طراح و گرافیک خوبی هستید می توانید با ارسال ِنمونه ی کارهایتان به بخش داوطلبین و پس از تایید توسط ِمسئولین مربوطه، به عضویت گروه طراحی و گرافیک موسسه خیریه مورد نظر خود در بیایید و در طراحی بروشورها، استندها، تقویم ها، کارت ها، بیلبوردها و …… به آنهاکمک کنید.

  • کمک به برگزاری بازارچه های خیریه

بازارچه خیریه فعالیتی خیرخواهانه است که توسط موسسات خیریه و انجمن های مردمی در جهت کمک به خیریه برگزار می شود.

این فعالیت در کنار فعالیت های فرهنگی، اجتماعی فضایی را برای کسب و کار و بازاریابی ایجاد میکند تا سود حاصل از آن صرف کاربران موسسه خیریه مانند بیماران، ایتام، نیازمندان، زنان بی سرپرست و … شود.

جذب مشارکت های مردمی در زمینه خیریه همزمان با ایجاد کسب و کار و بازاریابی، معرفی و حمایت از کار آفرینان از اهداف برگزاری بازارچه ای خیریه می باشد.

شما نیز می توانید به گونه های مختلف مانند تامین وسایل لازم برای برگزاری بازارچه خیریه و یا به عنوان یکی از عوامل اجرایی به موسسات خیریه در برگزاری بازارچه های خیریه کمک کنید.

  • کمک داوطلبانه در بخش امور اداری

اگر به امور اداری و حسابداری علاقمند هستید و در این کار تجربه لازم را دارید، می توانید به عنوان کارمند داوطلب به عضویت موسسه خیریه در آیید و موسسه را از استخدام نیروی موظف در این بخش‌ها بی نیاز کرده و از صرف هزینه اضافی معاف کنید.

  • کمک داوطلبانه در بخش نقلیه خیریه

اگر بتوانید به همراه وسیله‌ی نقلیه‌تان، چند ساعت در هر هفته به امور نقلیه‌ی موسسه خیریه کمک کنید، باعث می‌شوید که در هزینه‌های موسسه خیریه صرفه‌جویی چشمگیری حاصل شود.

وانت بار و یا ماشین‌هایی که دارای مجوز طرح ترافیک هستند از نیازهای لازم و دائمی بعضی از موسسات خیریه به شمار می آیند.

  • بودجه سازمان مردم نهاد چگونه تامین می شود ؟

    بودجه سمن ها از طریق حق عضویت ، فروش کتاب ، کمک های خیریه شخصی ، دولتی و بین المللی و … صورت می گیرد که توضیحات کامل در این زمینه در مقاله نوشته شده است .
  • آیا دولت می تواند دخالتی در سازمان های مردم نهاد داشته باشد ؟

    اصل کلی آزادی سمن ها از اصول جهانی در این زمینه است با این که ممکن است کشور ها هنوز قوانین خود را به روز نکرده و در این زمینه موانعی داشته باشند که ما توضیحات این موضوع را در متن مقاله بیان کرده ایم .
به اشتراک بگذارید : | | |